Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Καλαμάτα: Διαλαλούσαν με ντουντούκα ότι έχουν το Άγιο Φως!

Σύμφωνα με πληροφορίες, ένα μαύρο αυτοκίνητο με δύο επιβαίνοντες κυκλοφορούσε στους άδειους δρόμους της πόλης γύρω στις 11 το βράδυ, και με ντουντούκα καλούσαν τον κόσμο να βγει από τα σπίτια του και να παραλάβει το Άγιο Φως (!) Σύμφωνα με πληροφορίες, το αυτοκίνητο με τη ντουντούκα κινήθηκε στις οδούς Μπουλούκου, Αρτέμιδος, Αθηνών, αλλά και στη Βασιλέως Γεωργίου.

Αμέσως περίοικοι ειδοποίησαν την Αστυνομία, και οι επίδοξοι “διανομείς Αγίου φωτός” αναζητούνται. Άγνωστα τα κίνητρα των δύο δραστών, καθώς ως γνωστόν το Άγιο Φως παραμένει στo Mετόχι του Παναγίου Τάφου στην Αθήνα, και δεν έχει γίνει διανομή του στην Επαρχία.

Tags
Back to top button