Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Καλαμαριά: Λήστεψαν και άρπαξαν 22χρονο και τον παράτησαν σε άλλη περιοχή, συνελήφθησαν τρεις 19χρονοι

Νύχτα τρόμου έζησε ένας 22χρονος το βράδυ της Παρασκευής (27/3) σε περιοχή της Θεσσαλονίκης όταν τρεις 19χρονοι τον άρπαξαν με τη βία από την περιοχή της Καλαμαριάς, τον χτύπησαν και τον έβαλαν σε αυτοκίνητο. Έπειτα τον μετέφεραν στην περιοχή των Συκεών όπου τον παράτησαν και του έκλεψαν και το κινητό του τηλέφωνο.

Ειδικότερα και σύμφωνα με τα στοιχεία από την αστυνομία, οι δράστες, επιβαίνοντας σε αυτοκίνητο μαζί με άλλα άτομα, προσέγγισαν τον 22χρονο που βρισκόταν με φίλους του και του επιτέθηκαν ασκώντας σωματική βία, πριν τον επιβιβάσουν με τη βία στο όχημα τους. Στη συνέχεια, τον μετέφεραν στην περιοχή των Συκεών, όπου τον αποβίβασαν αφού προηγουμένως του αφαίρεσαν το κινητό τηλέφωνο. Ο 22χρονος μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης, όπου και νοσηλεύεται.

Μετά από αναζητήσεις, το όχημα των 19χρονων εντοπίστηκε στο κέντρο της πόλης της Θεσσαλονίκης με τους αστυνομικούς να προχωρούν σύλληψη των τριών ανδρών. Στο πορτ μπαγκαζ του αυτοκινήτου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν κυνηγετική καραμπίνα και φυσίγγιο, τα οποία κατείχε νόμιμα ένας από τους συλληφθέντες, χωρίς να δικαιολογείται η μεταφορά τους. Επιπλέον, κατασχέθηκαν το όχημα και τα κινητά τηλέφωνα των συλληφθέντων, με ένα από αυτά να έχει χρησιμοποιηθεί για βιντεοσκόπηση του 22χρονου μετά την επίθεση.

Σε βάρος των τριών 19χρονων σχηματίστηκε δικογραφία για αρπαγή κατά συναυτουργία, ληστεία κατά συναυτουργία, επικίνδυνες σωματικές βλάβες, παράβαση του νόμου περί προσωπικών δεδομένων και παράβαση του νόμου περί όπλων, ενώ αναμένεται να οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Tags
Back to top button