Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΕΠΙΣΤΗΜΗ

Κακοκαιρία Κασσάνδρα - Κολυδάς: Προς εκτόνωση τα φαινόμενα - Ποτέ θα δούμε βελτίωση

Σε νέα ανάρτηση προχώρησε ο διευθυντής της ΕΜΥ Θοδωρής Κολυδάς στα social media, με αφορμή την κακοκαιρία Κασσάνδρα.

Σε ότι αφορά την εξέλιξη φαίνεται ότι τις επόμενες ώρες  το μέτωπο θα κινηθεί πιο ανατολικά, οπότε φαίνεται και να εξασθενεί, και θα επηρεάσει με αρκετά μικρότερη ένταση το ανατολικό Αιγαίο και το βορειοανατολικότερο άκρο της χώρας μας. 

Όπως ο ίδιος αναφέρει: 

«Bαίνουμε βαθμιαία προς εκτόνωση, καθώς η διαταραχή κινείται ανατολικότερα και έχουν μειωθεί οι αντίστοιχες εντάσεις των φαινομένων».

Ο καιρός από την Κυριακή βελτιώνεται, ενώ δεν προβλέπονται ουσιαστικά άλλες βροχές από τη Δευτέρα έως τουλάχιστον την Πέμπτη.

Η θερμοκρασία από την Τετάρτη θα αρχίσει να ανεβαίνει και από την Πέμπτη θα φτάσει και το Σαββατοκύριακο θα ξεπεράσει και τους 30 βαθμούς!

Πιο αναλυτικά την Κυριακή:

Βελτιωμένος θα είναι ο καιρός στις περισσότερες περιοχές. Λίγες τοπικές βροχές θα σημειωθούν κυρίως στη Θράκη, το βορειοανατολικό Αιγαίο και τις πρωινές ώρες στα δυτικά ηπειρωτικά. Οι άνεμοι δυτικοί βορειοδυτικοί 4 με 5 μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση, στα δυτικά και τα βόρεια το μεσημέρι στους 24 με 26 βαθμούς, στις υπόλοιπες περιοχές 27 με 29 βαθμούς και τοπικά σε Δωδεκάνησα και Κρήτη τοπικά 30 βαθμούς.

Στην Αττική προβλέπεται αίθριος καιρός. Οι άνεμοι δυτικοί 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 18 έως 28 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται παροδικές νεφώσεις, υπάρχει πιθανότητα να βρέξει τοπικά. Οι άνεμοι ασθενείς. Η θερμοκρασία από 17 έως 25 βαθμούς.

Την Δευτέρα προβλέπεται μια ηλιόλουστη ημέρα σε όλη τη χώρα, μόνο στο βορειοανατολικό αιγαίο αν βρέξει για λίγο έως το μεσημέρι. Οι άνεμοι βορειοδυτικοί 4 με 5 και τοπικά στο Ιόνιο 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή. Στα ανατολικά και τα νότια θα φτάσει τους 27 με 29 βαθμούς.

Tags
Back to top button