Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΕΠΙΣΤΗΜΗ

Καιρός: Συννεφιά και αυξημένη σχετική υγρασία όλη την εβδομάδα

Η αυξημένη συννεφιά και η αυξημένη σχετική υγρασία θα είναι τα κύρια χαρακτηριστικά του καιρού τις επόμενες ημέρες σε μεγάλο τμήμα της χώρας, σύμφωνα με την

Λασποβροχές θα σημειωθούν στα δυτικά, κεντρικά και στα βόρεια κυρίως προς την Πέμπτη.

Την Τετάρτη τις πρωινές ώρες στα κεντρικά και στα βόρεια τα σύννεφα θα είναι πιο πυκνά και δεν αποκλείεται να ψιχαλίσει και να βρέξει τοπικά. Στις υπόλοιπες περιοχές θα έχουμε συννεφιές χωρίς φαινόμενα, ενώ όσο πιο ανατολικά-νοτιοανατολικά τόσο περισσότερα θα είναι τα ανοίγματα του καιρού.

Τις βραδινές ώρες αναμένονται περισσότερες βροχές από το ύψος της ορεινής Αιτωλοακαρνανίας μέχρι τη Δυτική Μακεδονία, με τάση να επηρεάσουν ολόκληρη τη Θεσσαλία και την Κεντρική Μακεδονία προς το ξημέρωμα της Πέμπτης.

Η θολούρα στην ατμόσφαιρα λόγω της μεταφοράς αφρικανικής σκόνης θα παραμείνει.

Διπρόσωπος ο καιρός σήμερα με αφρικανική σκόνη και λασποβροχές

Αραιές συννεφιές θα έχει αρχικά η Αττική μαζί με θολούρα στην ατμόσφαιρα. Κατά τη διάρκεια της ημέρας ο καιρός θα ανοίξει περισσότερο και θα έχουμε μεγάλα διαστήματα με ηλιοφάνεια, ενώ προς το βράδυ θα συννεφιάσει ξανά.
Οι άνεμοι από βόρειες διευθύνσεις στα 2 με 4 μποφόρ και η θερμοκρασία στους 11 με 19 βαθμούς Κελσίου.

Μουντό θα παραμείνει το σκηνικό στην Κεντρική Μακεδονία με μικρή πιθανότητα να ψιχαλίσει τοπικά το πρωί. Μέσα στην ημέρα θα κυριαρχήσει συννεφιά, ενώ από το βράδυ και από τα δυτικά θα ξεκινήσουν κάποιες βροχές οι οποίες αργά τη νύχτα θα επηρεάσουν και τη Θεσσαλονίκη και την υπόλοιπη περιφέρεια.

Οι άνεμοι ανατολικοί, στα ανοιχτά της Χαλκιδικής στα 4 με 5 μποφόρ, και η θερμοκρασία στους 11 με 15 βαθμούς Κελσίου.

Βροχές θα έχουμε κατά τη διάρκεια της Πέμπτης και της Παρασκευής στα πιο δυτικά, κεντρικά και τα βόρεια τμήματα της ηπειρωτικής χώρας.

Καιρός την Καθαρά Δευτέρα: Βροχές και καταιγίδες στα δυτικά και βόρεια

Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού από τον Σάκη Αρναούτογλου:

Tags
Back to top button