Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΕΠΙΣΤΗΜΗ

Καιρός – Meteo: Πυκνές νεφώσεις και βροχές την Παρασκευή – Αυξημένη η αφρικανική σκόνη

Παράλληλα, οι συγκεντρώσεις σκόνης στην ατμόσφαιρα θα είναι αυξημένες και η ορατότητα θα είναι κατά τόπους περιορισμένη.

Τα πυκνά σύννεφα μπορεί να φέρουν και βροχές κυρίως στα δυτικά και βόρεια της χώρας, ενώ από το μεσημέρι θα εκδηλωθούν καταιγίδες, οι οποίες σε κάποιες περιπτώσεις ενδέχεται να συνοδεύονται από χαλαζοπτώσεις, με τον καιρό, σύμφωνα με το meteo, να μην δείχνει ακόμη σημάδια βελτίωσης.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο στα ανατολικά ηπειρωτικά και στο Αιγαίο και θα κυμανθεί στη Δυτική Μακεδονία από 5 έως 20 βαθμούς Κελσίου, στην υπόλοιπη Μακεδονία και στη Θράκη από 9 έως 22, στη Θεσσαλία, στην Ανατολική Στερεά και στην Ανατολική Πελοπόννησο από 9 έως 26, στην Ήπειρο από 9 έως 19, στη Δυτική Στερεά και στη Δυτική Πελοπόννησο από 12 έως 23, στα νησιά του Ιονίου από 13 έως 17, στα νησιά του Βορείου και Ανατολικού Αιγαίου από 14 έως 22, στις Κυκλάδες και στα Δωδεκάνησα από 15 έως 21 και στην Κρήτη από 15 έως 26 βαθμούς Κελσίου, όμως στα βόρεια τμήματα του νησιού η μέγιστη κατά τόπους θα φτάσει τους 30-31 βαθμούς Κελσίου.

Καιρός: Κορυφώνεται το επεισόδιο της αφρικανικής σκόνης σήμερα και αύριο

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις 6 έως 8 και στα ανατολικά τμήματά του τοπικά έως 9 Μποφόρ, όμως από το απόγευμα θα εξασθενήσουν και προς το βράδυ δεν θα ξεπερνούν τα 6 έως 7 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες και από το μεσημέρι από νοτιοδυτικές διευθύνσεις 3 έως 5 και τοπικά έως 6 μποφόρ.

Στην Αττική αναμένονται νεφώσεις κατά διαστήματα με πιθανότητα για πρόσκαιρες βροχές τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις 2 έως 4 και από το πρωί έως το απόγευμα 4 έως 6 μποφόρ. Οι συγκεντρώσεις σκόνης στην ατμόσφαιρα θα είναι αυξημένες. Η ορατότητα θα είναι κατά τόπους περιορισμένη. Η θερμοκρασία στο κέντρο των Αθηνών θα κυμανθεί από 14 έως 22 βαθμούς Κελσίου.

Στο νομό Θεσσαλονίκης αναμένονται νεφώσεις με τοπικές βροχές και από το μεσημέρι ενδεχομένως καταιγίδες. Οι άνεμοι θα πνέουν από ανατολικές και από το μεσημέρι από νότιες διευθύνσεις 2 έως 4 μποφόρ. Οι συγκεντρώσεις σκόνης στην ατμόσφαιρα θα είναι αυξημένες. Η ορατότητα θα είναι κατά τόπους περιορισμένη. Η θερμοκρασία στο κέντρο της Θεσσαλονίκης θα κυμανθεί από 14 έως 22 βαθμούς Κελσίου.

Tags
Back to top button