Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΕΠΙΣΤΗΜΗ

Καιρός: Ηλεία, Ζάκυνθος και Κέρκυρα «χτυπήθηκαν» περισσότερο από την κακοκαιρία, νέες εικόνες καταστροφής από τη Λήμνο

Το πενθήμερο Παρασκευής 26 Νοεμβρίου έως και την Τρίτη 30 του μηνός, διαδοχικά κύματα κακοκαιρίας επηρέασαν τη χώρα μας. Ο έντονος κυματισμός του αεροχειμάρρου πάνω από τη Μεσόγειο, προκάλεσε μια ζώνη σχηματισμού διαδοχικών βαρομετρικών χαμηλών στην περιοχή μας.

Στο διάγραμμα του meteo που ακολουθεί αποτυπώνονται γεωγραφικά οι περιοχές οι οποίες επηρεάστηκαν περισσότερο από τις ισχυρές βροχοπτώσεις και τους θυελλώδεις ανέμους, ενώ έχουν σημειωθεί και οι σημαντικότερες επιπτώσεις στις περιοχές αυτές.  Σημειώνονται επίσης και τα συνολικά ύψη βροχής του πενθημέρου σε επιλεγμένους σταθμούς του δικτύου, καθώς και οι ισχυρότερες ριπές ανέμου.

Λήμνος: Νέες εικόνες καταστροφής από το πέρασμα της κακοκαιρίας

Ηλεία, Αχαΐα, Ζάκυνθος, Κέρκυρα, Πρέβεζα,Ναύπακτος,Αργολίδα και Λέσβος «χτυπήθηκαν» περισσότερο από την κακοκαιρία, όπως αποτυπώνεται στο χάρτη που ακολουθεί.  Κακοκαιρία έπληξε και την Αττική, με προβλήματα που δημιουργήθηκαν λόγω της βροχόπτωσης. 

Καιρός: Νέες εικόνες καταστροφής από το πέρασμα της κακοκαιρίας στη Λήμνο

Ισχυρές βροχοπτώσεις, συνοδευόμενες από θυελλώδεις ανέμους, σάρωσαν το βράδυ του Σαββάτου – ξημερώματα Κυριακής περιοχές της Λήμνου

Η έντονη ολονύχτια καταιγίδα, σύμφωνα με το limnosreport.gr, αποκάλυψε εικόνες καταστροφής στον οικισμό του Αγίου Ιωάννη στον Κάσπακα.

Καταστροφές στην Παραλία Ρωμέικος Γιαλός

Οι προσωρινές κατασκευές  που γίνονται στην περιοχή φαίνεται πως δεν κατάφεραν να αντισταθούν στη «μανία» των κυμάτων, που για τρίτη χρονιά, προκάλεσαν καταστροφές στο τοιχίο της παραθαλάσσιας περιοχής, όπως αποτυπώνουν οι φωτογραφίες του limnosfm100. 
 

Tags
Back to top button