Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΕΠΙΣΤΗΜΗ

Καιρός: «Έρχεται τροπικός αεροχείμαρρος» - Τι φέρνει μαζί του

Μπορεί τις τελευταίες ημέρες να σαρώνει κακοκαιρία με βροχές και καταιγίδες τη χώρα μας, όμως από την επόμενη εβδομάδα επίστρέφει... το καλοκαίρι.

«Συμβαίνει όμως το απιθανο να έχουμε σταθερή εικόνα για την εξέλιξη από την ερχόμενη Πέμπτη, και μετά,καθώς ο υποτροπικος αεροχειμαρρος αρκετά ανεβασμένος θα μας θυμίσει λίγο από καλοκαίρι με σαφή επιρροή του λιβα,σε αρκετές περιοχές, ανεβάζοντας τη θερμοκρασία στα βόρεια στους 29 με 32 βαθμούς, και στα ανατολικά ηπειρωτικά τους 32 με 35 πολύ τοπικά, αλλά όχι για μεγάλο διάστημα», αναφέρει χαρακτηριστικά.

Ακολουθεί η δημοσίευση του Θεοφάνη Χατζηγρίβα:

«Αισθητη βελτίωση θα παρουσιάσει ο καιρός από την Κυριακή στο μεγαλύτερο τμήμα της χώρας με αρκετή ηλιοφάνεια και κάποιες διάσπαρτες τοπικές νεφώσεις πιο πυκνές σε ορεινά του εσωτερικού ηπειρωτικου κορμού.

▪️Περιπου ίδια κατάσταση και την Δευτέρα στο μεγαλύτερο επίσης,τμήμα της χώρας ωστόσο δεν υπάρχει καμία συμφωνία των προγνωστικών μοντέλων για,την εξέλιξη μέχρι και την ερχόμενη Τετάρτη ,καθώς φαίνονται κάποιες βροχές η καταιγίδες κυρίως στα δυτικά και το Ιόνιο με πιθανή επέκταση την Τρίτη προς Τετάρτη ανατολικά και με σημαντική εξασθένηση.
▪️Το ξανατονιζω όμως για την ώρα δεν υπάρχει σταθερότητα.(Θα υπάρξει σχετική νεότερη ενημέρωση)
▪️Συμβαίνει όμως το απιθανο να έχουμε σταθερή εικόνα για την εξέλιξη από την ερχόμενη Πέμπτη, και μετά,καθώς ο υποτροπικος αεροχειμαρος αρκετά ανεβασμένος θα μας θυμίσει λίγο από καλοκαίρι με σαφή επιρροή του λιβα,σε αρκετές περιοχές, ανεβάζοντας τη θερμοκρασία στα βόρεια στους 29 με 32 βαθμούς, και στα ανατολικά ηπειρωτικά τους 32 με 35 πολύ τοπικά, αλλά όχι για μεγάλο διάστημα.
▪️Θα λέγαμε ότι θα έχουμε ένα καλοκαιρινό σε εισαγωγικά Παρασκευο Σάββατο Κυριάκο, και λίγο ακόμη. ....
▪️Μακροπροθεσμα,όμως θα, υπάρξει αισθητή εκ νέου πτώση της θερμοκρασίας (αρχές Οκτώβρη και μετά)
⚠️Σημείωση ** Χωρις να είμαστε απόλυτα σίγουροι το ΠΑΖΑΡΙ ΤΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ που τυγχάνει να είναι και από τα,μεγαλύτερα της χώρας, θα σταθεί σχετικά τυχερο ,μιας και πιθανή υποτροπή θα υπάρξει μόνο κατά,την διάρκεια,της Τετάρτης (Ίσως απόγευμα-βράδυ),και παρά πολύ μικρή πιθανότητα για νωρίτερα, ενώ τόσο η πρεμιέρα, αλλά και το διάστημα Πέμπτης έως Κυριακής θα είναι εξαιρετικό με καλοκαιρια . (μάλιστα ως έχω πει το ΠΣΚ,θα έχει και υψηλές θερμοκρασίες)
▪️Να είστε όλοι καλά ,ελπίζω λίγο να σας βοήθησα. ...»

 

Tags
Back to top button