![Καιρός: Ανοιξιάτικες θερμοκρασίες το Σαββατοκύριακο – Αναλυτικη πρόγνωση ανά περιοχή](https://pro-news.gr/images/posts/February 2022/kairos-anoiksiatikes-thermokrasies-to-savvatokyriako-analitiki-pr.webp?0a06ca36df4aef097b3d5a9485614640)
Έχουμε μπροστά μας ένα σαββατοκύριακο με ανοιξιάτικες θερμοκρασίες, σύμφωνα με τη μετεωρολόγο της ΕΡΤ Νικολέτα Ζιακοπούλου, χωρίς βροχές γενικά στη χώρα μας.
Το Σάββατο περιμένουμε ηλιοφάνεια σε όλη τη χώρα με περιορισμένη ορατότητα το πρωί στη δυτική Ελλάδα. Οι άνεμοι νότιοι 3 με 5 μποφόρ και στα Δωδεκάνησα βόρειοι έως 7 μποφόρ με εξασθένηση.
Η θερμοκρασία το μεσημέρι, θα φτάσει στις περισσότερες περιοχές τους 16 με 18 βαθμούς, τοπικά στα κεντρικά και τα νότια ηπειρωτικά και τους 19 με 20.
Στην Αττική περιμένουμε ηλιοφάνεια. Οι άνεμοι γρηγορά νότιοι έως 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 7 έως 17 βαθμούς.
Και στη Θεσσαλονίκη θα έχουμε γενικά ηλιοφάνεια. Οι άνεμοι νοτιοανατολικοί έως 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 5 έως 16 βαθμούς.
Την Κυριακή περιμένουμε αρκετή συννεφιά στη χώρα, ίσως σημειωθούν λίγες ασθενείς βροχές στα βορειοδυτικά. Οι άνεμοι νοτιοι-νοτιοδυτικοι 4 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα φτάσει και πάλι τους 18 με 19 βαθμούς.