Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΕΠΙΣΤΗΜΗ

Και πάλι θύμα των σεισμών η Κρήτη-4,2 Ρίχτερ αναστάτωσαν ξανά τους κατοίκους

Αναστάτωσε τους κατοίκους της περιοχής η νέα σεισμική δόνηση που καταγράφηκε στη 01:06 σε περιοχή νοτιοδυτικά από το Αρκαλοχώρι, μια μέρα μετά τις δυο σεισμικές δονήσεις των 5,7 και 5,3 Ρίχτερ που σημειώθηκαν στον θαλάσσιο χώρο νότια της Άρβης.

Σεισμός 7,4 Ρίχτερ στην Ινδονησία με επίκεντρο τη θάλασσα

Η νέα δόνηση είχε επίκεντρο 7 χιλιόμετρα νοτιοδυτικά του Αρκαλοχωρίου. Το εστιακό βάθος, σύμφωνα με το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο, ήταν 5 χιλιόμετρα.

Η δόνηση έγινε αισθητή στο Ηράκλειο και στο μεγαλύτερο μέρος της ανατολικής Κρήτης.

Tags
Back to top button