Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Και η Ρωσία στο παιχνίδι των υδρογονανθράκων στην Αν.Μεσόγειο - Κοινές έρευνες με τη Συρία

Ρωσία και Συρία θα ξεκινήσουν έρευνες για υδρογονάθρακες στην ανατολική μεσόγειο, όπως γνωστοποίησε στενή σύμβουλος του Σύρου προέδρου, Μπασάρ αλ Άσαντ. 

«Πρόκειται για το πρώτο κοινό έργο με ρωσικές εταιρείες στον τομέα της γεωλογικής εξερεύνησης πετρελαίου και φυσικού αερίου στη Μεσόγειο Θάλασσα» δήλωσε, χαρακτηριστικά, σε λιβανέζικο τηλεοπτικό σταθμό.

Διαβεβαίωσε δε, ότι οι συριακές αρχές ήταν εδώ και αρκετά χρόνια έτοιμες γι’ αυτό το project, παρότι απέφυγε να προσδιορίσει τον ακριβή χρόνο εκκίνησης των έργων. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι κοινές έρευνες ρωσικών – συριακών εταιρειών στη Μεσόγειο ξεκινούν σε μία ιδιαιτέρως τεταμένη περίοδο, μετά και την πρόσφατη συμφωνία Άγκυρας – Λιβύης (GNA) για τα θαλάσσια σύνορα των δύο χωρών.

Η ΑΟΖ της Συρίας συνορεύει με της Κύπρου, αλλά από την πλευρά των Κατεχομένων.

Tags
Back to top button