Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Και Αλβανοί πολεμούν μαζί με τους Ουκρανούς βόρεια του Κιέβου

Αν και δεν έχουμε επίσημο αριθμό, λέγεται ότι ανάμεσα στους Ουκρανούς στρατιώτες που πολεμούν εναντίον της Ρωσίας αυτές τις 4 μέρες, υπάρχουν και Αλβανοί πολίτες, γράφει αλβανικό δημοσίευμα, όπως αναφέρει το .

Ένας νεαρός Αλβανός, που αρνήθηκε να δώσει τα στοιχεία του, με το αιτιολογικό ότι παραβιάζεται η ασφάλεια του ίδιου και πολλών συμπατριωτών του, μεταφέρει στο BalkanWeb δραματικές ιστορίες από το μέτωπο του πολέμου.

 Ο Αλβανός, που επικοινωνεί με κινητό που έχει αμερικανικό αριθμό, δηλώνει μέλος του ουκρανικού στρατού, ενώ ζει εδώ και χρόνια στις ΗΠΑ. Ισχυρίζεται ότι μαζί με άλλους 9 Αλβανούς βρίσκονται στο πολεμικό μέτωπο 13 χλμ βόρεια του Κιέβου, ενώ εκφράζει τις ανησυχίες του για την έκβαση του πολέμου.

«Είμαστε 9 Αλβανοί εδώ. Ο μεγαλύτερος είναι 44 ετών. «Ερχόμαστε από διάφορες χώρες, είμαστε Αλβανοί από τις ΗΠΑ ή τον Καναδά, στρατιώτες και πρώην στρατιώτες», είπε.

Ισχυρίζεται ότι ο εχθρός (ρωσικός στρατός) προελαύνει προς το Κίεβο, προσθέτοντας ότι οι δυνάμεις αυτές είναι πολυάριθμες. 

«Προχωρούν και η μάχη είναι δύσκολη. Όμως, παρά το γεγονός ότι είναι πολυάριθμοι, δεν έχουν θάρρος. Πολλοί από τους αιχμαλώτους που έχουμε συλλάβει ισχυρίζονται ότι δεν ήθελαν να πάνε στον πόλεμο και ότι εξαπατήθηκαν. Δεν θέλουν να πολεμήσουν εναντίον της Ουκρανίας», είπε ο Αλβανός.

Ερωτηθείς για την κατάσταση των Αλβανών στρατιωτών, αν υπήρξαν απώλειες ανάμεσά τους ή τραυματίες, ο Αλβανός δίνει τα καλά νέα ότι χαίρουν υγείας και είναι καλά.

Tags
Back to top button