Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κ. Μητσοτάκης για Αντώνη Μανιτάκη: Πάνω απ’ όλα άνθρωπος που υπηρέτησε τη χώρα με αίσθηση καθήκοντος

Τα συλλυπητήρια του για την απώλεια του Αντώνη Μανιτάκη που άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 82 ετών εξέφρασε ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ο Πρωθυπουργός σε ανάρτησή του στο Facebook, χαρακτηρίζει τον Αντώνη Μανιτάκη «κορυφαίο συνταγματολόγο και αφοσιωμένο δάσκαλο. Μα πάνω απ’ όλα έναν άνθρωπο που υπηρέτησε τη χώρα με αίσθηση καθήκοντος».

«Ο Αντώνης Μανιτάκης απέδειξε ότι η προσήλωση στον εκσυγχρονισμό του κράτους δεν έχει κομματικό χρώμα, αλλά είναι εθνικό στοίχημα. Είναι βέβαιο ότι η νηφαλιότητα και η ευπρέπειά του θα λείψουν από τον δημόσιο βίο», προσέθεσε.

Αναλυτικά η ανάρτηση\

«Ο Αντώνης Μανιτάκης υπήρξε ένας κορυφαίος συνταγματολόγος και αφοσιωμένος δάσκαλος. Μα πάνω απ’ όλα ένας άνθρωπος που υπηρέτησε τη χώρα με αίσθηση καθήκοντος.

Είχα την τιμή να τον διαδεχθώ στο Υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης και να διαπιστώσω από πρώτο χέρι τη σοβαρότητα και τη μεθοδικότητα με την οποία προσέγγιζε τις αλλαγές που είχε ανάγκη ο τόπος.

​Ο Αντώνης Μανιτάκης απέδειξε ότι η προσήλωση στον εκσυγχρονισμό του κράτους δεν έχει κομματικό χρώμα, αλλά είναι εθνικό στοίχημα. Είναι βέβαιο ότι η νηφαλιότητα και η ευπρέπειά του θα λείψουν από τον δημόσιο βίο.

Τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια στους οικείους του».

Tags
Back to top button