Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Ιταλία: Στρατιωτικό κομβόι μεταφέρει πτώματα του κορωνοϊού

Μία συγκλονιστική ιστορία πίσω από μια φωτογραφία με κομβόι στρατού της Ιταλίας, δημοσίευσε τη νύχτα η La Repubblica.

Η ιταλική εφημερίδα ανάρτησε μία φωτογραφία με στρατιωτικά οχήματα στην πόλη του Μπέργκαμο, τα οποία έχουν μέσα θύματα του κορωνοϊού! Οπως αναφέρει στην δημοσίευσή της η εφημερίδα, υπάρχει σοβαρό πρόβλημα στο νεκροταφείο της πόλης και με τόσους μαζεμένους θανάτους, δεν μπορούσε το νεκροταφείο να διαχειριστεί τον αριθμό τους.

Έτσι, ο στρατός πήρε τα φέρετρα με τα θύματα και τα μετέφερε μέσα από την πόλη του Μπέργκαμο, σε άλλες περιοχές της χώρας όπου τα πτώματα θα αποτεφρωθούν! Περίπου 30 οχήματα με 70 φέρετρα πέρασαν από το κέντρο της πόλης και στη συνέχεια θα κατευθύνονταν σε διάφορα σημεία της Ιταλίας, προκειμένου να γίνει η αποτέφρωση.

Η Ιταλία έχει πληγεί περισσότερο από κάθε άλλη χώρα από τον κορωνοϊό. Ηδη μετράει 2.978 θύματα και είναι θέμα ωρών με τους ρυθμούς που έχει η θνησιμότητα, να ξεπεράσει τον αριθμό των θυμάτων της Κίνας (3.237) όπου και ξεκίνησε η εξάπλωση του κορωνοϊού. Μάλιστα, τα νοσοκομεία πλέον δεν μπορούν να βοηθήσουν όσους νοσούν, καθώς ειδικά στην επαρχία της Λομβαρδίας, η κατάσταση έχει ξεφύγει από κάθε έλεγχο, με τον περιφερειάρχη να ζητά από τους νοσούντες, να μείνουν κι αυτοί μέσα στα σπίτια τους.
 

Tags
Back to top button