Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Αθλητισμός

Ιταλία: Πρωταθλήτρια μετά από 11 χρόνια η Ίντερ!

Η ισοπαλία της Αταλάντα στην έδρα της Σασουόλο έδωσε στην Ίντερ το 19ο πρωτάθλημα της, η οποία επιστρέφει στο «θρόνο» μετά από 11 χρόνια. 

Η αντίστροφη μέτρηση είχε ήδη αρχίσει. Η απόδραση της Ίντερ από την έδρα της Κροτόνε (0-2) είχε βγάλει ήδη εκτός διεκδίκησης τα έτερα μεγαθήρια, τη Γιουβέντους των εννέα σερί κατακτήσεων και τη συμπολίτισσα Μίλαν. Το μόνο που απέμενε για να επισπεύσει τη φιέστα, ήταν μία απώλεια βαθμών της Αταλάντα στην έδρα της Σασουόλο. Έτσι κι έγινε!

Οι Μπεργκαμάσκι έμειναν στο 1-1 και οι Νερατζούρι μπορούν να πανηγυρίζουν και τυπικά για την επιστροφή τους στον «θρόνο» της Serie A. Μετά από 11 χρόνια και τη σεζόν 2009-10, οι Μιλανέζοι ράβουν το Scudetto στη φανέλα τους, για 19η φορά, ξεπερνώντας, μάλιστα, τους Ροσονέρι σε κατακτήσεις (18).

Tags
Back to top button