Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Ιταλία: Κατασχέθηκε το Sailing Yacht A του Ρώσου ολιγάρχη Μελνιτσένκο

Πρόκειται για το μεγαλύτερο ιστιοφόρο γιοτ στον κόσμο, αξίας 530 εκατομμυρίων ευρώ, 143 μέτρων μήκους και 25 μέτρων πλάτους.

Ρωσία: Απειλεί να εγκαταλείψει στο διάστημα Αμερικανό αστροναύτη


Η κατάσχεση εντάσσεται στα μέτρα σε βάρος Ρώσων δισεκατομμυριούχων που έχουν εγκριθεί από την Ευρωπαϊκή Ένωση.



Ο Μελνιτσένκο χαρακτηρίζεται από τον ιταλικό Τύπο «ο βασιλιάς του άνθρακα και των λιπασμάτων», καθώς του ανήκουν ο όμιλος λιπασμάτων EuroChem Group και η εταιρεία άνθρακα SUEK.

To Sailing Yacht A, όπως αναφέρει το ΑΠΕ, είναι σχεδιασμένο από τον Φίλιπ Σταρκ και έχει ναυπηγηθεί από τη Nobiskrug στη Γερμανία.

 

Tags
Back to top button