Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Ιταλία: Η περιφέρεια Μάρκε, η πρώτη που προχωρά στη χορήγηση τρίτης δόσης εμβολίου

Η περιφέρεια Μάρκε, με πρωτεύουσα την Ανκόνα, της κεντρικής Ιταλίας, είναι η πρώτη η οποία ανακοίνωσε, σήμερα, ότι πρόκειται να χορηγήσει και τρίτη δόση εμβολίου κατά του κορωνοϊού.

Πιο συγκεκριμένα, ο υπεύθυνος θεμάτων υγείας της περιοχής Μάρκε, Φιλίπο Σαλταμαρτίνι, δήλωσε: «Προβλέπουμε να αρχίσουμε τη χορήγηση της τρίτης δόσης εμβολίου, την τελευταία εβδομάδα του Σεπτεμβρίου. Με στόχο να καλυφθεί, για παράδειγμα, το υγειονομικό προσωπικό, το οποίο εμβολιάσθηκε πρώτο, στα τέλη Δεκεμβρίου του 2020».

Ο Σαλταμαρτίνι πρόσθεσε, δε, ότι η απόφαση αυτή εξαρτάται από τη διαπίστωση ότι η προστασία που παρέχεται από τα διάφορα εμβόλια κατά της covid-19, διαρκεί περίπου εννέα μήνες.

Ο υπεύθυνος των υποδομών υγείας της περιοχής Μάρκε εξήγησε ότι πριν από τον εμβολιασμό με την τρίτη δόση, πρέπει να λυθεί το θέμα της χορήγησης της δεύτερης δόσης του εμβολίου, στους τουρίστες που μπορεί να το ζητήσουν.

Προς το παρόν, η συγκεκριμένη περιφέρεια έχει συνάψει σχετική συμφωνία με τη Λομβαρδία, για αμοιβαίο εμβολιασμό των τουριστών. Υπάρχουν ήδη τετρακόσιες κρατήσεις τουριστών που ενδιαφέρονται να λάβουν τη δεύτερη δόση κατά την παραμονή τους στη Μάρκε.

Παραμένει ανοικτό το θέμα που αφορά τυχόν εμβολιασμό τουριστών που θα έλθουν στην Ιταλία από το εξωτερικό. Ο πρόεδρος της Συνέλευσης Περιφερειών Ιταλίας, Μασιμιλιάνο Φεντρίγκαέχει τονίσει, σχετικά, ότι «θα δοθεί προτεραιότητα στους Ιταλούς τουρίστες και στη συνέχεια, αν υπάρξει δυνατότητα θα εμβολιαστούν με τη δεύτερη δόση και επισκέπτες από το εξωτερικό».

Tags
Back to top button