Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Ιταλία: Αυξήθηκαν τα αντιτρομοκρατικά μέτρα - Υπάρχουν 28.000 «ευαίσθητοι στόχοι»

Σε ύψιστη επιφυλακή βρίσκεται η Ιταλία, με στόχο την πρόληψη τυχόν τρομοκρατικών επιθέσεων μετά τις τελευταίες εξελίξεις στη Μέση Ανατολή. Σύμφωνα με ό,τι διέρρευσε από το υπουργείο Εσωτερικών της Ρώμης, στη χώρα υπάρχουν 28.000 «ευαίσθητοι στόχοι» και ενισχύθηκε η ένοπλη φύλαξη σε όλους τους χώρους οι οποίοι συνδέονται, με άμεσο ή έμμεσο τρόπο, με τις χώρες που εμπλέκονται στις στρατιωτικές επιχειρήσεις.

Στη Ρώμη και στο Μιλάνο -όπως και σε σειρά άλλων πόλεων- αυξήθηκε το επίπεδο προστασίας που παρέχεται σε πρεσβείες, προξενεία, εμπορικά γραφεία και αεροπορικές εταιρείες του Ισραήλ και των Ηνωμένων Πολιτειών. Ο δήμαρχος του Μιλάνου, Μπέπε Σάλα, αναφέρθηκε στο «κλίμα ανησυχίας που έχει προκύψει στο εσωτερικό της τοπικής ιρανικής κοινότητας», προσθέτοντας ότι «πρόκειται για ένα ευαίσθητο θέμα, το οποίο συζήτησε και με τον αρμόδιο νομάρχη».

Στην περιφέρεια της Τοσκάνης, παράλληλα, ενισχύθηκε, σύμφωνα με το ΑΠΕ – ΜΠΕ, η «δυναμική φύλαξη» της αμερικανικής βάσης του Κάμπ Ντάρμπι, η οποία βρίσκεται μεταξύ Πίζας και Λιβόρνο. Παρόμοια μέτρα υιοθετήθηκαν για τη βάση του Αβιάνο, στη βορειοανατολική Ιταλία, όπως και στις αμερικανικές βάσεις Έντερλε και Ντελ Ντιν, κοντά στη Βιτσέντσα.

Tags
Back to top button