Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Ιταλία: 262 άνθρωποι έχασαν την ζωή τους το τελευταίο 24ωρο

Το τελευταίο εικοσιτετράωρο στην Ιταλία τα κρούσματα κορονοϊού είναι 7.852 και 262 άνθρωποι έχασαν την ζωή τους. Χθες τα περιστατικά ήταν 6.946, με 251 θανάτους. Συνολικά, πραγματοποιήθηκαν 306.744 διαγνωστικά τεστ, το 2,5% από τα οποία προέκυψε θετικό. Κατά την χθεσινή ημέρα το αντίστοιχο ποσοστό ήταν 2,4%.

Στις μονάδες εντατικής θεραπείας της χώρας οι ασθενείς με κορονοϊό είναι 64 λιγότεροι από χθες, ενώ στους νοσοκομειακούς θαλάμους είναι 657 λιγότεροι. Από την αρχή της πανδημίας κορονοϊού, στην Ιταλία  μολύνθηκαν 4.131.078 άνθρωποι και πέθαναν 123.544.

Ο επικεφαλής της πανιταλικής εκστρατείας εμβολιασμού, τέλος, στρατηγός Φραντσέσκο Φιλιουόλο, ζήτησε πριν λίγο από τις περιφέρειες της χώρας να αρχίσουν, από την ερχόμενη Δευτέρα, να προσφέρουν ραντεβού για εμβολιασμό σε πολίτες από σαράντα μέχρι και πενήντα ετών.

 

Tags
Back to top button