Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Ιταλία: 136 άνθρωποι έχασαν την ζωή τους το τελευταίο 24ωρο

Το τελευταίο εικοσιτετράωρο, στην Ιταλία έχασαν την ζωή τους από κορονοϊό 136 άνθρωποι και τα κρούσματα είναι 6.659. Συνολικά, πραγματοποιήθηκαν 94.686 διαγνωστικά τεστ, το 2,3% από τα οποία προέκυψε θετικό.

Χθες οι νεκροί ήταν 182, με 7.567 περιστατικά. Από την αρχή της πανδημίας, οι μολύνσεις στην Ιταλία είναι 4.153.374, με 124.063 θανάτους. Στις μονάδες εντατικής θεραπείας σήμερα βρίσκονται 55 λιγότεροι ασθενείς από την χθεσινή ημέρα, ενώ στους νοσοκομειακούς θαλάμους είναι 557 λιγότεροι.

Ιταλία - Κορονοϊός: Αισθητή μείωση των θανάτων μετά τα εμβόλια

Σύμφωνα με τα στοιχεία των αρμόδιων αρχών, τέλος, σε όλες τις περιφέρειες της χώρας, με μόνη εξαίρεση την Τοσκάνη, το ποσοστό των κλινών των ΜΕΘ με ασθενείς του covid 19, έχει πέσει κάτω από το όριο επιφυλακής του 30%.

Σε ότι αφορά, τέλος, τις περιοχές της χώρας με τα περισσότερα κρούσματα, στην πρώτη θέση βρίσκεται η Λομβαρδία (1.154) και ακολουθούν η Καμπανία (946) με πρωτεύουσα την Νάπολη, και το Λάτιο (621) με κύρια πόλη την Ρώμη.

Tags
Back to top button