Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Ισραήλ: Σπαραγμός στον χώρο του φεστιβάλ Nova που αιματοκύλισε η Χαμάς πριν έναν χρόνο

Επιμνημόσυνη δέηση στα θύματα της επίθεσης της Χαμάς το πρωί της 7ης Οκτωβρίου 2023 στο μουσικό φεστιβάλ Nova πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί στο κιμπούτζ Ρέιμ στο νότιο Ισραήλ.

Στην εκδήλωση ακούστηκε το τελευταίο κομμάτι που άκούσαν όσοι ήταν στο φεστιβάλ τη στιγμή της επίθεσης της Χαμάς.

7η Οκτωβρίου: Ένα χρόνος μετά την επίθεση της Χαμάς- Ο πόλεμος του Ισραήλ σε αριθμούς και εικόνες


Όταν το ρολόι έδειξε 6:29, η ώρα που ξεκίνησε η τρομοκρατική επίθεση της Χαμάς, η μουσική σταμάτησε και όσοι βρίσκονταν στον χώρο κράτησαν ενός λεπτού σιγή.

Υπενθυμίζεται ότι στο φεστιβάλ έχασαν τη ζωή τους περισσότερα από 370 άτομα.

Την ίδια ώρα, δε, στις 6:29 σήμερα το πρωί εκατοντάδες πολίτες συγκεντρώθηκαν έξω από το σπίτι του πρωθυπουργού του Ισραήλ, Μπέντζαμιν Νετανιάχου στην Ιερουσαλήμ ζητώντας απελεύθερωση των ομήρων και κατάπαυση του πυρός.

 

Tags
Back to top button