Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Ισραήλ: Μόνο οι εμβολιασμένοι θα γυρίσουν σε δουλειές, εστίαση, γυμναστήρια

Το Ισραήλ είναι η πρώτη χώρα στον κόσμο σε εμβολιασμούς, με σχεδόν επτά εκατομμύρια ενώ το τελευταίο διάστημα έχει δει επίσης πτώση στους θανάτους από κορονοϊό.

Ο υπουργός Υγείας του Ισραήλ, Γιούλι Έντελσταϊν, επιβεβαίωσε ότι η χώρα σχεδιάζει να «εμποδίσει» τους μη εμβολιασμένους ανθρώπους να βρουν δουλειά σε συγκεκριμένες θέσεις εργασίας, αλλά δεν εξήγησε ποιες θα μπορούσε να είναι αυτές.

Μάλιστα, ο κ. Έντελσταϊν πρόσθεσε πως όποιος άνθρωπος βρεθεί να έχει στην κατοχή του πλαστά πιστοποιητικά εμβολιασμού, θα βρεθεί αντιμέτωπος με ποινή φυλάκισης.

 

«Σύντομα θα υπάρξουν θέσεις εργασίας όπου, για να εργαστούν, οι εργαζόμενοι θα πρέπει είτε να εμβολιαστούν είτε να υποβάλλονται σε τεστ κορονοϊού, κάθε 48 ώρες» επεσήμανε χαρακτηριστικά ο Ισραηλινός υπ. Υγείας.

Ισραήλ: Θα καταγράφονται σε λίστα τα ονόματα όσων δεν εμβολιάστηκαν

Πάντως, ο Έντελσταϊν δεν διευκρίνισε από ποιες θέσεις εργασίας θα μπορούσαν να αποκλείονται οι ανεμβολίαστοι, όμως παρότρυνε τους πάντες να λάβουν το εμβόλιο για να επανέλθει η ζωή σε «σχεδόν φυσιολογικά επίπεδα».

«Οι εμβολιασμένοι και όσοι νόσησαν από τον ιό και τον ξεπέρασαν, θα μπορούν να πάνε σε γυμναστήρια, συναυλίες, ξενοδοχεία, συναγωγές από την Κυριακή», σημείωσε επίσης ο υψηλόβαθμος αξιωματούχος για να προσθέσει όσοι έχουν λάβει τις δόσεις των εμβολίων και όσοι αναρρώνουν θα επωφεληθούν από την άρση των περιορισμών και των σκληρών μέτρων για την ανάσχεση της COVID-19.

Tags
Back to top button