Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
X-Files

Ισπανία: Φάντασμα ακολουθεί ζευγάρι - Αλήθεια ή... μοντάζ; (βίντεο)

Ένα βίντεο που αναρτήθηκε λίγο πριν την είσοδο του 2017, έχει προκαλέσει ορυμαγδό συζητήσεων και αναλύσεων στα social media.

Όπως φαίνεται στην εικόνα, ένα φάντασμα ακολουθεί ένα ζευγάρι στην Ισπανία, το οποίο προχωρά ανέμελο στη μέση ενός δρόμου.

Σύμφωνα με όσα υποστηρίζει ο άνθρωπος που ανέβασε το βίντεο στα social media, το... εξωπραγματικό στιγμιότυπο «συνέλαβε» κάμερα κυκλοφορίας.

Το βίντεο έχουν παρακολουθήσει περισσότεροι από 100.000 χρήστες, με τις απόψεις για το αν πρόκειται για μοντάζ ή όχι, να διίστανται.

Ένας ειδικός υποστήριξε ότι δεν αποκλείεται να πρόκειται για «παιχνίδι της κάμερας», το οποίο δημιουργήθηκε από το φωτισμό ή τις αντανακλάσεις.

Πάντως κανείς δεν είναι σε θέση να τοποθετηθεί με σαφήνεια, ενώ δεν μπορεί να αποδείξει αν το βίντεο είναι παραποιημένο.

Παρακολουθήστε το βίντεο και κρίνετε...

Tags
Back to top button