Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Οικονομια

Ισπανία: Επίδομα για να αντιμετωπίσει την πείνα - Εγκρίνει την παροχή βασικού εισοδήματος στα ασθενέστερα νοικοκυριά

Η Ισπανία είναι μια από τις πρώτες χώρες που βλέπει τις επιπτώσεις της καραντίνας. Μετά τις ουρές που δημιουργήθηκαν από πολίτες, έξω από συσσίτιο, η κυβέρνηση αναμένεται να εγκρίνει την παροχή βασικού εισοδήματος στα ασθενέστερα οικονομικά νοικοκυριά. 

Η ισπανική κυβέρνηση αναμένεται να εγκρίνει την επόμενη εβδομάδα ένα πρόγραμμα για την παροχή βασικού εισοδήματος στα οικονομικά ασθενέστερα νοικοκυριά, ώστε να μπορέσουν να αντιμετωπίσουν τις επιπτώσεις της κρίσης που προκάλεσε η επιδημία του κορωνοϊού, ανακοίνωσε σήμερα ο υπουργός Κοινωνικής Ασφάλειας Χοσέ Λουίς Εσκρίβα.

Μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό RNE, ο Εσκρίβα επεσήμανε ότι το υπουργικό συμβούλιο θα εγκρίνει το πρόγραμμα, πιθανόν κατά την εβδομαδιαία συνεδρίασή του που είναι προγραμματισμένη για τις 26 Μαΐου.

Ο Ισπανός υπουργός διευκρίνισε ότι το επίδομα θα αφορά έως και 1 εκατομμύριο οικογένειες και αναμένεται να κοστίζει στον κρατικό προϋπολογισμό 3 με 3,5 δισεκατομμύρια ευρώ ετησίως.

Tags
Back to top button