Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Ισλανδία: Το λευκό γραφικό σπιτάκι στο απομακρυσμένο νησί

Το όνομα του «το πιο μοναχικό σπίτι στον κόσμο», και για πολλούς φαντάζει μια ονειρική κατοικία!

Η υπόθεση με το λευκό σπίτι άρχισε να γίνεται viral μετά την ανάρτησή των φωτογραφιών στο Instagram. Δείχνουν ένα γραφικό σπιτάκι στη μέση μιας καταπράσινης πλαγιάς, περιτριγυρισμένο από γαλάζιες θάλασσες και στις δύο πλευρές. Που βρίσκεται άραγε;

Αυτές είναι οι πλουσιότερες χώρες στον κόσμο και ας μην το περίμενες (Βίντεο)

Σύμφωνα με τη «The Mirror», αυτό το σπίτι βρίσκεται στο Ellidaey, ένα απομακρυσμένο νησί νότια της Ισλανδίας. Αυτό το μικρό νησί είναι μέρος του Vestmannaeyjar, ενός αρχιπελάγους 15 έως 18 νησιών. Σήμερα, το νησί είναι ερημικό, αλλά κάποτε κατοικήθηκε από πέντε οικογένειες. Η τελευταία από αυτές τις οικογένειες έφυγε το 1930 και το νησί είναι έκτοτε ακατοίκητο, όπως αναφέρει το sigmalive.

Εδώ και χρόνια επικρατούν διάφορες μυστηριώδεις φήμες και θεωρίες για το μικρό λευκό σπιτάκι στο απομακρυσμένο νησί. Μια τέτοια φήμη λέει ότι χτίστηκε από έναν εκκεντρικό δισεκατομμυριούχο που σχεδίαζε να το χρησιμοποιήσει σε περίπτωση αποκάλυψης ζόμπι, αναφέρει η «The Sun».

Άλλοι έχουν υποστηρίξει ότι το σπίτι ανήκει στον διάσημο ισλανδή τραγουδίστρια Bjork ή σε θρησκευτικό ερημίτη.Κάποιοι στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ισχυρίστηκαν ότι το σπίτι δεν υπάρχει καθόλου και οι φωτογραφίες είναι μοντάζ.

Στην πραγματικότητα, το σπίτι στέκεται στο νησί Ellidaey ανήκει στον Σύνδεσμο Κυνηγιού llidaey. Χτισμένο στη δεκαετία του 1950, χρησιμεύει ως καμπίνα κυνηγιού και σάουνα για τα μέλη του συλλόγου, που κυνηγάει τα χαριτωμένα φρατέρκουλα του Ατλαντικού (puffins).

 

Tags
Back to top button