Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Ισχυρίζεται πως βρήκε το Άγιο Δισκοπότηρο σε ποτάμι

Η εύρεση του περίφημου Αγίου Δισκοπότηρου είναι το... “Άγιο Δισκοπότηρο” των αρχαιολογικών ευρημάτων. Η κορωνίδα των ανακαλύψεων. Έχει γίνει το αντικείμενο σε πολλές ταινίες, σε σενάρια, σε εικασίες...

Τώρα ένας αυτόκλητος “Ιντιάνα Τζόουνς”, ένας ερασιτέχνης αρχαιολόγος με έδρα το Ηνωμένο Βασίλειο ισχυρίζεται ότι βρήκε το μέγιστο εύρημα των αρχαιολογικών ανακαλύψεων που κρύβονταν σε μια μυστική κρύπτη σε έναν ποταμό του Δυτικού Λονδίνου: Το Holy Grail, όπως ανέφερε η εφημερίδα The Sun του Ηνωμένου Βασιλείου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Υποτίθεται ότι είναι το κύπελλο που χρησιμοποίησε ο ίδιος ο Ιησούς Χριστός κατά τη διάρκεια του Μυστικού δείπνου και υποτίθεται ότι χρησιμοποιήθηκε από τον Ιωσήφ της Αρειμαθίας για να συλλέξει το αίμα του στη σταύρωση.

Οι κυνηγοί σπάνιων αντικειμένων το ψάχνουν για πάνω από 2.000 χρόνια και έγινε εύκολα το πιο διάσημο από όλα τα χριστιανικά λείψανα, καταλαμβάνοντας μια θέση στη λαϊκή κουλτούρα απαράμιλλη και ασύγκριτη με οποιονδήποτε άλλο θρυλικό θησαυρό.

Ωστόσο, παρά το γεγονός πως ο Μυτικός δείπνος έλαβε χώρα στην Ιερουσαλήμ, ο 40χρονος ερασιτέχνης αρχαιολόγος Barrie-Jon Bower πιστεύει ότι στην πραγματικότητα αυτό βρίσκεται κρυμμένο κάτω από ένα ποτάμι στο Δυτικό Λονδίνο στο προάστιο του Χόουνσλοου, ανέφερε η The Sun.

Ο λόγος για την υπόθεσή του έχει να κάνει με τους δεσμούς ανάμεσα στο grail και τους περιβόητους Ναϊτες Ιππότες, οι οποίοι υποτίθεται πως είχαν παρουσίες σε τοποθεσίες όπως το Hounslow, όπου μερικοί από αυτούς εκπαιδεύτηκαν και έκρυβαν λείψανα που λεηλατήθηκαν από τις Σταυροφορίες σε μια μυστική κρύπτη.

Αυτή η κρύπτη, ισχυρίζεται ο Bower, ήταν κρυμμένη σκόπιμα κοντά στον ποταμό Northumberland. Και τώρα, είπε στην The Sun, νομίζει ότι το βρήκε.

“Τέλος, είμαι βέβαιος ότι αυτό είναι το σωστό σημείο. Είμαι βέβαιος ότι θα υπάρχει ένα θησαυροφυλάκιο κάτω από την επιφάνεια, με το Grail μέσα και άλλους θησαυρούς από τις Σταυροφορίες” είπε και υποσχέθηκε: "Όλα θα αποκαλυφθούν."

Tags
Back to top button