Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Ιράν: Το ναυτικό των Φρουρών της Επανάστασης εκτόξευσε βαλλιστικό πύραυλο «μακρού βεληνεκούς»

Το ναυτικό των Φρουρών της Επανάστασης, επίλεκτου σώματος του στρατού του Ιράν, δοκίμασε χθες Δευτέρα «επιτυχώς» βαλλιστικό πύραυλο «μακρού βεληνεκούς», ο οποίος εκτοξεύθηκε για πρώτη φορά «από πλοίο», μετέδωσαν ιρανικά πρακτορεία ειδήσεων επικαλούμενα τον επικεφαλής τους Χουσέιν Σαλαμί.

Σε τηλεγράφημα του επίσημου πρακτορείου ειδήσεων IRNA δεν δίνεται καμιά πληροφορία για το δραστικό βεληνεκές του όπλου που δοκιμάστηκε, ούτε για τον τύπο του πλοίου που τον εκτόξευσε.

Με φόντο την κλιμάκωση της έντασης στην περιοχή αφότου ξέσπασε ο πόλεμος Ισραήλ/Χαμάς στη Λωρίδα της Γάζας την 7η Οκτωβρίου, η Ισλαμική Δημοκρατία φροντίζει τελευταία να επιδεικνύει την στρατιωτική της ισχύ συχνά. Ωστόσο τα δημοσιεύματα για τα εξοπλιστικά της προγράμματα συνήθως δεν είναι ιδιαίτερα διαφωτιστικά, καθώς επικρατεί άκρα μυστικότητα για τις στρατιωτικές υποθέσεις.

Tags
Back to top button