Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Ιράν: Ορκίστηκε ενώπιον του Κοινοβουλίου ο νέος πρόεδρος Εμπραχίμ Ραϊσί

Ο υπερσυντηρητικός Εμπραχίμ Ραϊσί ορκίστηκε σήμερα (5/8) ενώπιον του ιρανικού Κοινοβουλίου ως ο όγδοος πρόεδρος της Ισλαμικής Δημοκρατίας, στη διάρκεια μιας τελετής που αναμεταδόθηκε απευθείας από την κρατική τηλεόραση της χώρας.

«Θα αφοσιωθώ στην υπηρεσία του λαού, στην τιμή της χώρας, στη διάδοση της θρησκείας και της ηθικής και στην υποστήριξη της αλήθειας και της δικαιοσύνης», είπε.

Ο νέος Ιρανός πρόεδρος είπε πως υποστηρίζει «κάθε διπλωματικό σχέδιο» που θα οδηγούσε στην άρση των κυρώσεων των ΗΠΑ που υπονομεύουν την οικονομία του Ιράν, σύμφωνα με τις δηλώσεις που μετέδωσε η κρατική τηλεόραση. «Οι κυρώσεις εναντίον του ιρανικού έθνους πρέπει να αρθούν. Θα υποστηρίξουμε κάθε διπλωματικό σχέδιο που θα επιτύχει αυτόν τον στόχο», είπε.

Ούτε η πίεση ούτε οι κυρώσεις θα εμποδίσουν το Ιράν να υπερασπιστεί τα «νόμιμα δικαιώματά» του, είπε ακόμη ο νέος Ιρανός πρόεδρος. Και συμπλήρωσε: «Η πολιτική της πίεσης και των κυρώσεων δεν θα μπορέσει να αποτρέψει το Ιράν από την υπεράσπιση των δικαιωμάτων του».
 

Tags
Back to top button