Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Ιράν: 11 νεκροί και 486 τραυματίες σε εκδήλωση για το Φεστιβάλ της Φωτιάς

Nεκροί και τραυματίες προέκυψαν στο Φεστιβάλ της Φωτιάς στο Ιράν, το οποίο εορτάζεται από τους Ιρανούς την παραμονή της τελευταίας Τετάρτης πριν από την ιρανική πρωτοχρονιά, η οποία φέτος είναι στις 21 Μαρτίου.

Σύμφωνα με την ιρανική δημόσια τηλεόραση, 11 άτομα έχουν χάσει την ζωή τους, ενώ υπάρχουν 486 τραυματίες. Μάλιστα, μεταξύ των τραυματιών είναι 49 ακρωτηριασμένοι, δήλωσε ο εκπρόσωπος του Οργανισμού Αντιμετώπισης Εκτάκτων Καταστάσεων, Μοζταμπά Χαλεντί, ο οποίος διευκρίνισε ότι ο απολογισμός αφορά εκδηλώσεις που πραγματοποιήθηκαν τις τελευταίες πέντε ημέρες.

Σημειώνεται, ότι σύμφωνα με το έθιμο, οι Ιρανοί πηδούν πάνω από φωτιές και ρίχνουν πυροτεχνήματα σε δημόσιους χώρους, για να αποχαιρετήσουν τη χρονιά που φεύγει.

Tags
Back to top button