Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ιωάννινα: Συνελήφθη γυναίκα που είχε αρπάξει μωρό από μαιευτήριο το 2010

Στα χέρια της αστυνομία βρίσκεται πλέον μια φυγόποινη η οποία το 2010 είχε αρπάξει ένα νεογέννητο από το μαιευτήριο «Έλενα E. Βενιζέλου», μπήκε σε ένα ταξί και πήγε στο σπίτι της στο Αιγάλεω.

Η 45χρονη, σήμερα, πτυχιούχος Οικονομικών Επιστημών είχε καταδικαστεί σε βαριά ποινή αλλά δεν την είχε εκτίσει και συνελήφθη στα Ιωάννινα όπου κρυβόταν αυτά τα 7, 5 χρόνια.

Η εν λόγω γυναίκα αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα, είχε αποβάλει αλλά συνέχιζε να παριστάνει την έγκυο στο σύντροφό της και άρπαξε το νεογέννητο κοριτσάκι από το καλαθάκι όπου κοιμόταν δίπλα στη μητέρα του, με σκοπό να του το παρουσιάσει ως δικό τους.

Μετά το συμβάν σε βάρος της είχε ασκηθεί δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για αρπαγή ανηλίκου, υφαρπαγή ψευδούς βεβαίωσης και πλαστογραφία.

Τότε η κατηγορούμενη είχε καταδικαστεί με απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Αθηνών σε ποινή κάθειρξης εννέα ετών και έξι μηνών.

Αμέσως μετά την σύλληψή της η 45χρονη οδηγήθηκε στον εισαγγελέα που διέταξε τον εγκλεισμό της στην φυλακή.

Tags
Back to top button