Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ιωάννινα: Νταλίκα με 207 κιλά χασίς εντοπίστηκε στο Καλπάκι

Από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ιωαννίνων και του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Κόνιτσας, συνελήφθη στο Καλπάκι ένας 42χρονος υπήκοος Αλβανίας, κατηγορούμενος για διακίνηση, μεταφορά και κατοχή μεγάλης ποσότητας κάνναβης.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο στοχευμένων ελέγχων για την καταπολέμηση της διακίνησης ναρκωτικών και ύστερα από κατάλληλη αξιοποίηση πληροφοριών και στοιχείων, οι αστυνομικοί εντόπισαν φορτηγό αυτοκίνητο – επικαθήμενο με αλβανικές πινακίδες κυκλοφορίας, να κινείται , με οδηγό τον 42χρονο συλληφθέντα και διενήργησαν έλεγχο σ’ αυτό.

Κατά τον έλεγχο, βρέθηκαν στις μπαγκαζιέρες του ψυγείου του επικαθήμενου και κατασχέθηκαν, οκτώ ταξιδιωτικοί σάκοι που περιείχαν (196) ανισοβαρείς συσκευασίες-πακέτα με κάνναβη, συνολικού βάρους -207- κιλών και -190- γραμμαρίων.

Επιπλέον, κατασχέθηκε το προαναφερόμενο φορτηγό, ιδιοκτησίας αλβανικής εταιρείας μεταφορών, καθώς και το χρηματικό ποσό των (280) ευρώ και δύο κινητά τηλέφωνα, που βρέθηκαν στην κατοχή του δράστη.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων ενώ την προανάκριση για την υπόθεση ενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Ιωαννίνων.

epiruspost.gr

Tags
Back to top button