Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΕΚΚΛΗΣΙΑ

Ι.Μ. Πειραιώς: ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΤΩΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΩΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ ΤΗΣ «ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ»!

Φρίκη και αποτροπιασμό προκάλεσε στο πανελλήνιο η τραγική είδηση σεξουαλικής κακοποίησης και βιασμού ενός 5χρονου μαθητή από δύο 5χρονους συμμαθητές του, σε Νηπιαγωγείο της Αλεξανδρούπολης, σε ώρα διαλείμματος! Οι υπεύθυνοι – ανεύθυνοι, όπως και τα αδηφάγα ΜΜΕ, προσπάθησαν να εξηγήσουν το γεγονός εντελώς επιφανειακά, ως «τυχαίο», ρίχνοντας τις ευθύνες στις «απρόσεκτες» νηπιαγωγούς. Αλλά δυστυχώς, κατά την γνώμη ειδικών και προβληματισμένων προσώπων, το τραγικό συμβάν έχει βαθύτερα αίτια και ίσως είναι η «κορυφή του παγόβουνου», για λίαν δυσμενείς εξελίξεις στην ψυχική ισορροπία των παιδιών και το μέλλον της κοινωνίας.

     Είναι ενθαρρυντικό ότι στο χώρο το διαδικτύου, όπου λειτουργεί (εν πολλοίς) η πολυφωνία και η συνεπής δημοσιογραφία, δημοσιοποιήθηκε η αιτία του βιασμού του άτυχου νηπίου. Αποκαλύφτηκε η αιτία της «εμπειρίας» των μικρών βιαστών. Αυτή ήταν η διαβόητη και καταστροφική για την ψυχοσωματική υγεία των άωρων παιδιών, «σεξουαλική αγωγή», αρχίζοντας η «εκπαίδευσή»της από το Νηπιαγωγείο!

     Το πατριωτικό και αγωνιστικό ιστολόγιο«ΠΥΡΙΝΟΣ ΛΟΓΙΟΣ», σε αποκαλυπτικό άρθρο του με θέμα: «Βιασμός 5χρονου από...5χρονους μετά από το "μάθημα" της Σεξουαλικής Αγωγής που επέβαλε ο σατανικός Π.Ο.Υ!», ασχολήθηκε με το συμβάν και ερεύνησε τα ολέθρια αιτία του. Παραθέτουμε ορισμένα αποσπάσματα, προς ενημέρωση των αγαπητών αναγνωστών μας.

     Το δημοσίευμα αρχίζει με την επισήμανση: «Η φρίκη του αιώνα! Αυτά που φοβόμασταν πολύ, έγιναν πραγματικότητα! […] Δεν έχουν καν περάσει ούτε δύο μήνες από τότε που το “υπουργείο (τύπου) Παιδείας”, έδωσε την εγκύκλιο περί του νέου μαθήματος “Σεξουαλικής Αγωγής” […] στις κατά τόπους επιθεωρήσεις Παιδείας και συνέβη το πρώτο κρούσμα: 5χρονα παιδάκια, που

Tags
Back to top button