Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΕΚΚΛΗΣΙΑ

Ιερώνυμος: Πριν μπει στο νοσοκομείο μίλησε με Σωτήρη Τσιόδρα

Ο προκαθήμενος της ελλαδικής εκκλησίας που χθες ανέβασε πυρετό, διαγνώστηκε θετικός και μετά την πρωινή συνομιλία του με τον Σωτήρη Τσιόδρα, αποφασίστηκε να νοσηλευτεί.

Η εισαγωγή του Αρχιεπισκόπου έγινε λίγο πριν τις 08.00 το πρωί.

Είχε προηγηθεί η τηλεφωνική συνομιλία του 82χρονου ιεράρχη με τον Σωτήρη Τσιόδρα, κατά τη διάρκεια της οποίας, ο επικεφαλής λοιμωξιολόγος του ΕΟΔΥ εξήγησε στον μακαριότατο τους λόγους που έπρεπε να νοσηλευτεί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η προχωρημένη ηλικία, η ευαισθησία από μια πρόσφατη χειρουργική επέμβαση και τα υποκείμενα νοσήματα που αντιμετωπίζει, δεν άφηναν περιθώρια για περαιτέρω παραμονή εκτός νοσοκομείου.

Η κατάσταση της υγείας του Αρχιεπισκόπου δεν εμπνέει για την ώρα ανησυχία. Ο πυρετός του έφτασε μέχρι το 37,7 χωρίς να αντιμετωπίζει άλλα συμπτώματα.

Στους στενούς συνεργάτες του, εμφανίστηκε ψύχραιμος και έστειλε μήνυμα αισιοδοξίας, ενώ είπε ότι η τήρηση των μέτρων είναι ιερή υποχρέωση όλων.

Tags
Back to top button