Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ιερόσυλος «άδειασε» εκκλησία στη Θεσσαλονίκη: Έκλεψε μέχρι και τον σταυρό της Αγίας Τράπεζας

Στην εξιχνίαση κλοπής ιερών κειμηλίων από Ιερό Ναό στην περιοχή της Τούμπας, προχώρησαν αστυνομικοί του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ιδιοκτησίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης.

Ταυτοποιήθηκε ως δράστης 43χρονος Έλληνας, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για διακεκριμένη περίπτωση κλοπής. Επίσης, για την ίδια υπόθεση σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος 42χρονης και 64χρονου Ελλήνων, για αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος.

Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, ο 43χρονος το απόγευμα της 24ης Οκτωβρίου, εισήλθε σε Ιερό Ναό στην περιοχή της Τούμπας και αφαίρεσε από το σκευοφυλάκιο τρεις ασημένιες λαβίδες, έναν επίχρυσο σταυρό Αγίας Τραπέζης και έναν αστερίσκο.

Το πρωί της 27ης Οκτωβρίου, οι αστυνομικοί, μετέβησαν σε κατάστημα αγοράς χρυσού στο κέντρο της πόλης, στο οποίο είναι υπεύθυνη 42χρονη, όπου βρέθηκε και κατασχέθηκε κράμα μετάλλων βάρους 120 γραμμαρίων, προερχόμενο από λιώσιμο τριών λαβίδων κουταλιών, τις οποίες πούλησε ο 43χρονος δράστης.

Στις 2 Νοεμβρίου, πραγματοποιήθηκε έρευνα σε σούπερ-μάρκετ στο κέντρο της πόλης, ιδιοκτησίας 64χρονου, όπου βρέθηκε και κατασχέθηκε ο αφαιρεθείς επίχρυσος σταυρός, τον οποίο πούλησε ο 43χρονος έναντι χρηματικού ποσού. Ο σταυρός αποδόθηκε στον ιερέα του Ιερού Ναού.

Η σχηματισθείσα δικογραφία θα αποσταλεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα

Thestival.gr

Tags
Back to top button