Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΕΚΚΛΗΣΙΑ

Ιερό Προσκύνημα Αγίας Παρασκευής Τεμπών: Συγκινημένος ο Ιερώνυμος κατά την ρίψη του Σταυρού στον Πηνειό (Βίντεο)

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου, κ. Ιερώνυμος, επισκέφθηκε το κατεστραμμένο Ιερό Προσκύνημα της Αγίας Παρασκευής Τεμπών στην απέναντι όχθη, προκειμένου να τελέσει την Ακολουθία της ρίψεως του Σταύρου στα ύδατα του ποταμού Πηνειού.

Κατά τη διάρκεια της Ακολουθίας ο Σεβασμιώτατος, εμφανώς συγκινημένος, παρατηρούσε την καταστροφή, το γύρο τοπίο και επίσης την εικόνα ερήμωσης και εγκατάλειψης που σήμερα έχει το Προσκύνημα.

Σε δηλώσεις του ο Σεβασμιώτατος είπε πως αυτός δεν πρόκειται ποτέ να εγκαταλείψει το προσκύνημα και να αφήσει την Αγία Παρασκευή και θα κάνει ό,τι το δυνατόν ώστε να αποκατασταθούν πολύ καλύτερα απ’ ότι ήταν προηγουμένως τα πράγματα και να ξαναγίνει ο χώρος, χώρος προσευχής, επισκέψεως, ηρεμίας και προσέγγισης της φύσης από όλους τους ευλαβής προσκυνητές.

Ευχήθηκε δε όπως ο Επιφανείς Κύριος να ευλογεί όλο τον κόσμο και να επιτρέψει την ταχεία αποκατάσταση του Ιερού Προσκυνήματος.

Tags
Back to top button