Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΕΚΚΛΗΣΙΑ

Ιερέας του Οικουμενικού Πατριαρχείου: Ο Μπάιντεν συγκρίνει τον Βαρθολομαίο με τον Χριστό!

Πρόσφατα ο νέος Αμερικανός πρόεδρος είχε διαμηνύσει στον Οικουμενικό Πατριάρχη:

Σε ρεπορτάζ του usa.greekreporter.com αναφέρεται μεταξύ άλλων πως ο π. Άλεξ Καρλούτσος, ισχυρό πρόσωπο για την ΕλληνΟρθόδοξη Αρχιεπισκοπή Αμερικής, ο οποίος γνώρισε οκτώ Προέδρους καθ 'όλη τη διάρκεια της θητείας του, ανέφερε για τον νέο πρόεδρο όσα έχει πει ο Μπάιντεν πολλές φορές: «Έχω ταξιδέψει σε όλο τον κόσμο και γνώρισα μεγάλους ηγέτες, και έχω γνωρίσει μόνο δύο φιγούρες σαν τον Χριστό - μία είναι ο Νέλσον Μαντέλα και η άλλη είναι ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος».

Ο π.Καρλούτσος πιστεύει ότι ο Μπάιντεν είναι το άτομο που ενώνει την Αμερική. «Νομίζω ότι στον Τζο Μπάιντεν θα έχεις έναν αρχηγό ενοποιητή, δεν θα είναι διαχωριστικός», λέει στο Greek Reporter. Ακόμη λέει ότι ο Μπάιντεν είναι πραγματικός φίλος της Ελλάδας.

«Είναι πολύ αφοσιωμένος και φίλος με την Ελληνοαμερικανική κοινότητα, και αυτό έχει εκδηλωθεί με τον τρόπο που του αρέσει να αποκαλείται «Μπαιντενόπουλος».

Ο π.Καρλούτσος σημειώνει επίσης τη δέσμευση του Μπάιντεν στο Οικουμενικό Πατριαρχείο όταν είπε ότι η Αγία Σοφία θα πρέπει να παραμείνει μουσείο και ότι ο Ερντογάν πρέπει να αντιστρέψει την απόφαση που ελήφθη πέρυσι να το μετατρέψει σε τζαμί. Όσον αφορά την Ελλάδα, ο Μπάιντεν γνωρίζει πολύ καλά τις ανησυχίες για την ασφάλειά του και πάντα θεωρούσε την Ελλάδα ως έναν πολύ σημαντικό στρατηγικό εταίρο, λέει ο π. Καρλούτσος στο Greek Reporter.

Προειδοποιεί, ωστόσο, ότι με τον Μπάιντεν στον Λευκό Οίκο δεν θα υπάρξει «σημαντική αλλαγή» στην πολιτική των ΗΠΑ σχετικά με την Ελλάδα, την Κύπρο και την Τουρκία.

Tags
Back to top button