Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Είδος πολυτελείας και οι χώροι στάθμευσης - Θέση πάρκιγνκ πωλείται... 250.000 ευρώ στο Κολωνάκι

Την ώρα που τα απλά σπίτια πωλούνται πλέον σε τιμές πολυτελών κατοικιών, οι χώροι στάθμευσης λίγων τετραγωνικών μέτρων έφτασαν να πωλούνται σε τιμές διαμερισμάτων.

«Είναι αρκετά ακριβά, η αγορά μάλλον είναι όσο κοστίζει ένα σπίτι», τονίζουν στον ΑΝΤ1 καταναλωτές. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, στο στεγαστικό πρόβλημα που βασανίζει τους πολίτες ήρθε να προστεθεί και το δυσβάσταχτο κόστος για ενοικίαση χώρων πάρκινγκ, αφού οι τιμές στο κέντρο της Αθήνας έχουν εκτοξευθεί.

Όπως αναφέρει στον ΑΝΤ1 ο πρόεδρος real estate, Θέμης Μπάκας, στο Πεδίον του Άρεος μια θέση στάθμευσης το 2020 έκανε 15.000 ευρώ και σήμερα πωλείται προς 30.000 ευρώ.

Στην Κυψέλη μια θέση στάθμευσης το 2020 πωλείτο προς 10.000 ευρώ ενώ σήμερα η τιμή της εκτοξεύθηκε και πωλείται προς 20.000 ευρώ.

Σε κάποιες περιπτώσεις, μάλιστα, οι τιμές για μια θέση στάθμευσης ξεπερνούν ακόμη και αυτές κατοικιών. Χαρακτηριστικό είναι πως μια θέση στάθμευσης 15τ.μ. στο Κολωνάκι πωλείται προς 250.000 ευρώ. Βαρίδι, όμως, είναι και οι τιμές ενοικίων για μια θέση πάρκινγκ. Στο Παγκράτι, για παράδειγμα, μια θέση στάθμευσης ενοικιάζεται προς 220 ευρώ τον μήνα.

 

Tags
Back to top button