Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Ιαπωνία: Το ακριβότερο φλιτζάνι καφέ στον κόσμο, που το πληρώνεις 800 ευρώ! (βίντεο)

Αποτελεί ίσως το ακριβότερο φλιτζάνι καφέ στον κόσμο, αφού το πληρώνει κανείς 800 ευρώ! Το Münch, ένα μικρό καφενείο στην Οσάκα της Ιαπωνίας, που προσφέρει ένα φλιτζάνι καφέ 22 ετών!


Βέβαια για να το απολαύσει ο επισκέπτης του καφενείου, θα πρέπει να πληρώσει το ανάλογο αντίτιμο, που ανέρχεται στα 914 δολάρια ή περίπου τα οκτακόσια ευρώ. Η ιστορία του ακριβότερου καφέ χρονολογείται πριν από αρκετές δεκαετίες και μάλιστα συνέβη… κατά λάθος!

Ο Kanji Tanaka, ιδιοκτήτης και μοναδικός υπάλληλος του The Münch, χρησιμοποιούσε ένα τύπο παγωμένου καφέ που διατηρούσε στο ψυγείο του καφενείου, για να εξυπηρετεί τους πελάτες του. Κάποια στιγμή ανακάλυψε πως είχε αφήσει ξεχασμένη στο ψυγείο μία ποσότητα καφέ και μιας και δεν μπορούσε να την προσφέρει στους πελάτες του, αποφάσισε να την δοκιμάσει ο ίδιος.

Ανθρώπινο λάθος ή επιτυχημένη τεχνική;

Προς μεγάλη του έκπληξη ο καφές ήταν ακόμα πιο γευστικός από αυτόν που διατηρούσε για λίγες ημέρες στο ψυγείο!

Με αφορμή αυτό το μικρό λάθος, ο Kanji Tanaka ξεκίνησε να προσφέρει στους πελάτες του καφέ που διατηρούσε για μεγάλο χρονικό διάστημα στο ψυγείο ενώ σήμερα έχει εξελίξει πολύ τη εν λόγω εν τεχνική αλλά και τις ποσότητες που διατηρεί.


Σήμερα φυλάσσει μεγάλες ποσότητες καφέ σε δρύινα βαρέλια και χρονολογείται μέχρι και 22 χρόνια πίσω!

Tags
Back to top button