Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Ιαπωνία: Ρωσικό κατασκοπευτικό αεροσκάφος παραβίασε τον εναέριο χώρο της

Η Ιαπωνία ανέφερε ότι πολεμικά της αεροσκάφη χρησιμοποίησαν φωτοβολίδες για να προειδοποιήσουν ρωσικό αναγνωριστικό αεροσκάφος να εγκαταλείψει τον ιαπωνικό εναέριο χώρο.

Ο Ιάπωνας υπουργός Άμυνας Μινόρου Κιχάρα δήλωσε στους δημοσιογράφους ότι το ρωσικό αεροσκάφος Il-38 παραβίασε τον ιαπωνικό εναέριο χώρο πάνω από το νησί Ρεμπούν, λίγο έξω από τις ακτές του νησιού Χοκάιντο στα βόρεια.

Το ρωσικό αεροσκάφος παραβίασε τον εναέριο χώρο για έως και ένα λεπτό σε τρεις περιπτώσεις, κατά τη διάρκεια της πεντάωρης πτήσης του στην περιοχή.

Αυτό συνέβη μία ημέρα μετά τον πλου ενός κοινού στόλου κινεζικών και ρωσικών πολεμικών πλοίων γύρω από τις βόρειες ακτές της Ιαπωνίας. Ο Κιχάρα δήλωσε ότι η παραβίαση του εναέριου χώρου θα μπορούσε να σχετίζεται με μια κοινή στρατιωτική άσκηση που ανακοίνωσαν η Ρωσία και η Κίνα.

«Η παραβίαση του εναέριου χώρου ήταν εξαιρετικά λυπηρή», δήλωσε ο Ιάπωνας υπουργός. Είπε ότι η Ιαπωνία «διαμαρτυρήθηκε έντονα» στη Ρωσία μέσω της διπλωματικής οδού και απαίτησε προληπτικά μέτρα.

Tags
Back to top button