Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΔΙΕΘΝΗ

Hürriyet: Εξελίξεις στην υπόθεση Μπράνσον μέσα στο Σαββατοκύριακο

Εξελίξεις προαναγγέλλει η τουρκική εφημερίδα  Hürriyet, τις επόμενες μέρες, στην υπόθεση του Αμερικανού, ευαγγελιστή πάστορα, Άντριου Μπράνσον, που φαίνεται να αποτελεί αφορμή για το ότι η σχέση μεταξύ ΗΠΑ και Τουρκίας έχει φτάσει στο ναδίρ.

Σύμφωνα με αρθρογράφο της, που επικαλείται πηγές ασφαλείας της κυβέρνησης, «το Σαββατοκύριακο θα πρέπει να έχουμε το νου μας.

Πριν από το χθεσινό αίτημα του δικηγόρου του Μπράνσον υπήρξε μία εξέλιξη.

Ο Τούρκος πρέσβης στις ΗΠΑ, Σερντάρ Κιλίτς, συναντήθηκε με τον Σύμβουλο Εθνικής Ασφάλειας των ΗΠΑ, Τζον Μπόλτον.

Σύμφωνα με διπλωματικές πηγές, δήλωσε ότι ο Μπόλτον δήλωσε ότι μέχρι να απελευθερωθεί ο Μπράνσον δεν πρόκειται να υπάρξει κανένας συμβιβασμός. Και ο Τραμπ έχει θέσει ως πρώτο όρο και έχει δηλώσει ότι θέλει πρώτα να δει τον Μπράνσον να φτάνει στις ΗΠΑ».

Παρά τις δηλώσεις του Τούρκου υπουργού Εξωτερικών, Μεβλούτ Τσαβούσογλου, ότι «δεν υπάρχει καμία αλλαγή στο θέμα του Αμερικανού πάστορα από πλευράς τουρκικής κυβέρνησης», ο αρθρογράφος Αμπντουλκαντίρ Σελβί αναφέρει ότι θα υπάρξει εξέλιξη στις επόμενες ημέρες, αλλά, όπως σημειώνει, και να λυθεί το θέμα του Μπράνσον, το πρόβλημα στις σχέσεις με τις ΗΠΑ θα συνεχιστεί, καθώς υπάρχει πλέον ‘θέμα εμπιστοσύνης’ ανάμεσα στις δύο χώρες.

Tags
Back to top button