Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ηράκλειο: Ζευγάρι εξαπάτησε ηλικιωμένη με ψεύτικο τροχαίο

Στα χέρια των αρχών Ηρακλείου Κρήτης βρέθηκε ζευγάρι απατεώνων που εξαπάτησε ηλικιωμένη γυναίκα αποσπώντας της σημαντικό χρηματικό ποσό για δήθεν θανατηφόρο τροχαίο. 

Σύμφωνα με το flashnews, συνελήφθησαν ένας 62χρονος και μια 55χρονη από τους αστυνομικούς του τμήματος Μαλεβιζίου.

Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την προανάκριση χθες το μεσημέρι άγνωστος τηλεφώνησε στην 88χρονη και προφασιζόμενος φιλικό άτομο οικείου της προσώπου την έπεισε να παραδώσει το χρηματικό ποσό των 4.800 ευρώ, για να μην υποβληθεί μήνυση για θανατηφόρο τροχαίο ατύχημα που δήθεν είχε εμπλακεί.

Από την προανάκριση ταυτοποιήθηκαν οι δύο κατηγορούμενοι ως τα άτομα που παρέλαβαν το χρηματικό ποσό και σήμερα το πρωί πραγματοποιήθηκε έρευνα στο σπίτι τους με τη συνδρομή και αστυνομικών του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων Ηρακλείου.

Κατά τη διάρκεια της έρευνας βρέθηκε και κατασχέθηκε το χρηματικό ποσό των 4.800 ευρώ το οποίο κι αποδόθηκε στην κάτοχο του.

Η προανάκριση διενεργείται συνεχίζεται από το Αστυνομικό τμήμα Μαλεβιζίου.

Tags
Back to top button