Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ηράκλειο: Σκόρπισαν χαμόγελα και δώρα σε ασθενείς νοσοκομείων οι «Ιπτάμενοι» πυροσβέστες

Πιστοί στο ραντεβού τους με τους μικρούς και μεγάλους ασθενείς του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Ηρακλείου (ΠΑΓΝΗ) και της Παιδιατρικής Κλινικής του ΓΝΗ «Βενιζέλειο-Πανάνειο» Κρήτης, πυροσβέστες μοίρασαν και φέτος δώρα και χαμόγελα.

Οι πυροσβέστες, ως ιπτάμενοι Άγιοι Βασίληδες, «προσγειώθηκαν» από τον γερανό της Πυροσβεστικής στους προαύλιους χώρους του Βενιζέλειου -Πανάνειου νοσοκομείου χθες το βράδυ και σήμερα στο ΠΑΓΝΗ, και μοίρασαν δώρα και χαμόγελα στα νοσηλευόμενα παιδιά και τις οικογένειες τους, αλλά και σε κάθε ασθενή και εργαζόμενο του νοσοκομείου.

 

Παράλληλα, η Μικτή χορωδία Ελληνικής Μουσικής του Πολιτιστικού Συλλόγου Αγίου Ιωάννη Χωστού, υπό τη διεύθυνσης της Αργυρώς Ρέππα, τραγούδησε χριστουγεννιάτικα τραγούδια, πλαισιώνοντας μουσικά την εκδήλωση.


Τις εκδηλώσεις,όπως αναφέρει το protothema.gr, διοργάνωσαν η Περιφερειακή Πυροσβεστική Διοίκηση Κρήτης και το Σωματείο Πυροσβεστών Ηρακλείου «Τρεις Παίδες εν Καμίνω» που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της 7ης ΥΠΕ Κρήτης.

Tags
Back to top button