Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ηράκλειο: Ο διευθυντής περιγράφει την επίθεση από τον 14χρονο μαθητή - «Γιατί είπες στον πατέρα μου ότι έκανα κατάληψη;»

Για την επίθεση που δέχθηκε από τον 14χρονο μαθητή το πρωί της Παρασκευής έξω από το 9ο Γυμνάσιο Ηρακλείου επειδή είχε ενημερώσει τους γονείς του ότι συμμετείχε σε κατάληψη, μίλησε ο διευθυντής του σχολείου στο radiome.gr

Όπως είπε «ο μαθητής με περίμενε στις 8 έξω από το σχολείο. Κατεβαίνοντας εγώ από το αυτοκίνητο κινήθηκε απειλητικά εναντίον μου λέγοντας "γιατί είπες στον πατέρα μου ότι έκανα κατάληψη;". Με χτύπησε, με έσπρωξε, μου έριξε γροθιά στο κεφάλι, τη μύτη, με έριξε κάτω».

«Ευτυχώς ήταν και άλλοι μπροστά και τον απέτρεψαν από τα χειρότερα» πρόσθεσε ο διευθυντής του Γυμνασίου, ο οποίος μεταφέρθηκε στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο μετά την επίθεση που δέχθηκε.

Ηράκλειο: Μαθητής χτύπησε διευθυντή Γυμνασίου καθώς οι γονείς του ενημερώθηκαν ότι ήταν καταληψίας


Στο ερώτημα, δε, αν θα υποβάλει μήνυση στον μαθητή αρκέστηκε να απαντήσει «θα δούμε».

Η αστυνομία εξακολουθεί να αναζητά τον ανήλικο μαθητή, ενώ ο πατέρας του συνελήφθη για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου.

Οι αστυνομικοί προσπαθούν να εντοπίσουν τον ανήλικο καθώς δεν απαντά ούτε στις τηλεφωνικές κλήσεις του πατέρα του, παρότι το κινητό του δείχνει ενεργό.

Σύμφωνα με το neakriti.gr o 14χρονος φοιτούσε μόλις λίγες ημέρες στο συγκεκριμένο σχολείο, αφού είχε πάρει μεταγραφή από άλλο σχολείο, επίσης εντός των ορίων του Ηρακλείου.

Tags
Back to top button