Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ηράκλειο: Μαθητής χτύπησε διευθυντή Γυμνασίου καθώς οι γονείς του ενημερώθηκαν ότι ήταν καταληψίας

Σήμερα πρωί Παρασκευής, διευθυντής σχολείου στο Ηράκλειο της Κρήτης δέχθηκε επίθεση από μαθητή της Β΄ Γυμνασίου.

Το επεισόδιο σημειώθηκε νωρίς σήμερα το πρωί, με τον διευθυντή να δέχεται επίθεση την ώρα που βγήκε από το αυτοκίνητό του για να μπει στο σχολείο.

Όπως είπε ο ίδιος στο Cretalive, ο μαθητής τον περίμενε και άρχισε να του ζητάει εξηγήσεις επειδή οι γονείς του ενημερώθηκαν ότι βρισκόταν στην ομάδα των καταληψιών που είχαν κλείσει το σχολείο χθες, Πέμπτη.

Σύμφωνα με το θύμα της επίθεσης, έπεσε αιμόφυρτος στο πεζοδρόμιο από το χτύπημα που δέχτηκε ενώ κλήθηκε το ΕΚΑΒ για να μεταφέρει τον εκπαιδευτικό στο νοσοκομείο.
 

Tags
Back to top button