Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ηράκλειο: Έπεσε τοίχος παλιού σπιτιού στο κέντρο της πόλης

Έντονη αναστάτωση προκλήθηκε σήμερα πρωί Δευτέρας σε κεντρική γειτονιά του Ηρακλείου λόγω πτώσης ενός τοίχου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, όλα συνέβησαν στην οδό Σουμερλή (πίσω από την μεγάλη Έβανς) όταν τμήμα παλαιού τοίχου κατέρρευσε.
Στο σημείο έσπευσε η υπηρεσία της Πολιτικής Προστασίας του δήμου Ηρακλείου καθώς και η δημοτική αστυνομία που προχώρησαν στον αποκλεισμό του σημείου.

Παράλληλα, η δημοτική αρχή εντόπισε τον ιδιοκτήτη του κτιρίου ο οποίος και θα πάει στο σημείο με συνεργείο για να απομακρύνει τα μπάζα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι για το περιστατικό έχει ειδοποιηθεί και η Πολεοδομία η οποία θα πραγματοποιήσει σχετική αυτοψία.

Tags
Back to top button