Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ηράκλειο: Απολογούνται οι δύο άντρες για τον άγριο ξυλοδαρμό του Ελληνοκαναδού

Απολογούνται σήμερα οι δύο άντρες - από τις περιοχές Γάζι και Ζωνιανά - που κατηγορούνται για τον ξυλοδαρμό του 49χρονου Ελληνοκαναδού Μανώλη Κακουλάκη, στις 16-7-2024, έξω από ένα μπαρ στο Ηράκλειο.

Λίγο πριν τις 10.00 το πρωί οι δύο άντρες μεταφέρθηκαν στο Δικαστικό Μέγαρο Ηρακλείου προκειμένου να απολογηθούν.

Υπενθυμίζεται ότι μετά από περίπου 1,5 μήνα, παραδόθηκαν στις Αρχές, κι ενώ ήδη σε βάρος τους είχαν εκδοθεί εντάλματα σύλληψης για απόπειρα ανθρωποκτονίας, καθώς είχαν ταυτοποιηθεί από τα πρώτα 24ωρα.

Tags
Back to top button