Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

ΗΠΑ: Πυροβολισμοί σε λύκειο στο Ντένβερ – Αναφορές για θύματα

Δεν είναι γνωστή η ταυτότητα των θυμάτων μέχρι στιγμής, με τις ίδιες πληροφορίες να αναφέρουν ότι είναι ενήλικες. Σύμφωνα με τη DailyMail, η αστυνομία του Ντένβερ ανακοίνωσε ότι τα δύο θύματα των πυροβολισμών έχουν μεταφερθεί εσπευσμένα σε νοσοκομεία της περιοχής για να αντιμετωπιστούν τα τραύματά τους, ωστόσο περισσότερες λεπτομέρειες για την κατάστασή τους δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστές.

Το περιστατικό με τους πυροβολισμούς συνέβη στο λύκειο East High School του Ντένβερ, το οποίο πλέον βρίσκεται σε lockdown για την προστασία των μαθητών. Πάντως, οι πρώτες πληροφορίες από τις Αρχές αναφέρουν ότι ο ύποπτος έχει φύγει από το σημείο.

Τα κίνητρα για τους πυροβολισμούς δεν έχουν γίνει ακόμη γνωστά και δεν είναι σαφές εάν τα θύματα εργάζονταν στο σχολείο.

Tags
Back to top button