Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

ΗΠΑ: Περισσότεροι από 100 οι νεκροί του τυφώνα Helene- Λίμνη καλύφθηκε με συντρίμμια (Βίντεο)

Τουλάχιστον 100 άνθρωποι είναι νεκροί εξαιτίας του τυφώνα Helene, που έπληξε τις νοτιοανατολικές ΗΠΑ, προκαλώντας μεγάλες καταστροφές και αφήνοντας εκατομμύρια ανθρώπους χωρίς ρεύμα και τηλέφωνο. Την ίδια στιγμή, οι διασώστες προσπαθούν να εντοπίσουν ανθρώπους που παραμένουν αγνοούμενοι.

Οι υπηρεσίες κινητής τηλεφωνίας παρέμειναν εκτός λειτουργίας σε μεγάλες εκτάσεις από το Οχάιο μέχρι και τη Φλόριντα. Περίπου 2,1 εκατομμύρια σπίτια και επιχειρήσεις ήταν χωρίς ρεύμα τα ξημερώματα της Δευτέρας, σύμφωνα με το Reuters.

«Η έλλειψη επικοινωνίας είναι ανησυχητική», δήλωσε τη Δευτέρα ο κυβερνήτης στη Βόρεια Καρολίνα, Ρόι Κούπερ, σε συνέντευξή του στο CNN. «Ξέρουμε ότι υπάρχουν άνθρωποι που αγνοούνται και ξέρουμε ότι οι θάνατοι θα αυξηθούν στο τέλος αυτού του γεγονότος και οι προσευχές και οι καρδιές μας απευθύνονται σε αυτές τις οικογένειες».

Ο ίδιος ο Κούπερ είπε ότι δεν είχε νέα από τον γιο και την κόρη του εδώ και 72 ώρες και τόνισε ότι οι τοπικοί αξιωματούχοι και οι διασώστες πραγματοποιούσαν ελέγχους πόρτα-πόρτα σε πολλές κοινότητες.

Η Εθνοφρουρά βρίσκεται επί ποδός και στις επιχειρήσεις διάσωσης συμμετέχουν εργαζόμενοι από 19 πολιτείες, μαζί με το προσωπικό της Ομοσπονδιακής Υπηρεσίας Διαχείρισης Εκτάκτων Αναγκών. Ο Κούπερ δήλωσε ότι το δύσβατο έδαφος στα βουνά στη δυτική Βόρεια Καρολίνα καθιστά σχεδόν αδύνατη τη διέλευση λόγω κατολισθήσεων και πλημμυρών.

Παράλληλα, ο δημοτικός σύμβουλος της Σάρλοτ, Tariq Bokhari, μοιράστηκε πλάνα από τη λίμνη Lure που γέμισε με συντρίμμια, περιγράφοντας τη σκηνή ως «μετα-αποκαλυπτική».

Ο τυφώνας έπληξε την ακτή του Κόλπου της Φλόριντα το βράδυ της Πέμπτης, προκαλώντας βροχές που διήρκεσαν μέρες, καταστρέφοντας σπίτια. Καθώς κινήθηκε προς τα βόρεια, κατέστρεψε δρόμους, διέλυσε γειτονιές και άφησε πολλές κοινότητες χωρίς νερό και είδη πρώτης ανάγκης.
 

Tags
Back to top button