Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

ΗΠΑ: Ο Ντ.Τραμπ θέλει με λιγότερες πτήσεις να μειώσει τη διασπορά του νέου κορωνοϊού

Ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ δήλωσε κατά τη διάρκεια της καθημερινής ενημέρωσης του Τύπου για την προσπάθεια αντιμετώπισης της πανδημίας του κορωνοϊού ότι εξετάζεται το ενδεχόμενο αναστολής των πτήσεων εσωτερικού προς και από εστίες της κρίσης στις ΗΠΑ, καθώς η κυβέρνησή του δυσκολεύεται ολοένα περισσότερο να σταματήσει την εξάπλωση της ασθένειας COVID-19 στη χώρα, ενώ εκφράζονται φόβοι ότι τα θύματά της θα είναι τουλάχιστον 100.000.

«Ασφαλώς το εξετάζουμε, αλλά όταν το κάνεις αυτό πραγματικά επιβάλλεις περιορισμούς σε μια βιομηχανία που χρειαζόμαστε απελπιστικά», είπε ο Ρεπουμπλικάνος πρόεδρος κατά τη διάρκεια της συνέντευξης που παραχώρησε χθες Τετάρτη [τοπική ώρα· τις πρώτες πρωινές ώρες της Πέμπτης ώρα Ελλάδας] στον Λευκό Οίκο.

Tags
Back to top button