Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΔΙΕΘΝΗ

ΗΠΑ: Νεκρή στον ποταμό Χάντσον βρέθηκε η πρώτη μουσουλμάνα δικαστής

Η πρώτη μουσουλμάνα που διετέλεσε δικαστής στις ΗΠΑ βρέθηκε νεκρή στον ποταμό Χάντσον της Νέας Υόρκης, όπως ανακοίνωσε χθες Τετάρτη η αστυνομία της πόλης.

Το άψυχο σώμα της Αφροαμερικανίδας Σίλα Αμπντούς- Σαλάαμ, 65 ετών δικαστής στο ανώτατο δικαστήριο της Νέας Υόρκης, βρέθηκε να επιπλέει στον ποταμό στη δυτική πλευρά του Μανχάταν στις 13:45 τοπική ώρα (18:45 ώρα Ελλάδας) της Τετάρτης, δήλωσε ένας εκπρόσωπος της αστυνομίας.

Οι αρχές ανέσυραν το πτώμα της Αμπντούς- Σαλάαμ, ενώ η οικογένειά της την αναγνώρισε και πρόκειται να διενεργηθεί νεκροψία για να καθοριστούν τα αίτια του θανάτου της, πρόσθεσε.

Η δικαστής, που γεννήθηκε στην Ουάσινγκτον, έγινε η πρώτη Αφροαμερικανίδα που διορίστηκε στο εφετείο όταν ο Δημοκρατικός κυβερνήτης Μάριο Κουόμο την διόρισε στο ανώτατο δικαστήριο το 2013.

«Η δικαστής Σίλα Αμπντούς- Σαλάαμ ήταν μια πρωτοπόρα νομικός, η ζωή της οποίας ως δημόσιας λειτουργού σημαδεύτηκε από την επιδίωξή της να καταστήσει τη Νέα Υόρκη πιο δίκαιη για όλους», ανέφερε ο Κουόμο σε ανακοίνωσή του.

Επικαλούμενη μη κατονομαζόμενες πηγές, η εφημερίδα New York Post ανέφερε ότι η Αμπντούς- Σαλάαμ είχε εξαφανισθεί από το σπίτι της στη Νέα Υόρκη νωρίτερα την Τετάρτη. Οι προσπάθειες που κατέβαλαν μέλη της οικογένειάς της να επικοινωνήσουν μαζί της απέβησαν άκαρπες.

Tags
Back to top button