Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

ΗΠΑ: Εποχικός ιός θα γίνει ο κορονοϊός όπως εκτιμά η διευθύντρια των CDC

«Εποχιακός ιός» θα γίνει ο κορονοϊός, σύμφωνα με όσα εκτίμησε η διευθύντρια των Κέντρων Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (CDC) των ΗΠΑ, Ροσέλ Ουαλένσκι, μιλώντας στο τηλεοπτικό δίκτυο NBC.

«Προβλέπω ότι πιθανότατα θα είναι ένας εποχιακός ιός», είπε η Ουαλένσκι, απαντώντας σε ερώτηση για την εξέλιξη της πανδημίας, προσθέτοντας πως η χρήση μασκών αναμένεται να επανέλθει, χωρίς να είναι πάντα απαραίτητες.

«Μπορεί να θέλουμε να είμαστε περισσότερο προσεκτικοί κατά τη διάρκεια ορισμένων εποχών», σημείωσε η διευθύντρια του CDC. «Ίσως κατά τη διάρκεια της έξαρσης των αναπνευστικών λοιμώξεων, θα μπορούσαμε να φορέσουμε ξανά τις μάσκες μας για να προστατεύσουμε τόσο από τη γρίπη όσο και από την Covid» πρόσθεσε.

Σύμφωνα με στοιχεία του Πανεπιστημίου Τζονς Χόπκινς, οι ΗΠΑ κατέγραψαν 67.516 νέα κρούσματα κορωνοϊού και 1.686 νέους θανάτους το προηγούμενο 24ωρο. Αυτοί οι αριθμοί είναι αισθητά μειωμένοι από την έξαρση της παραλλαγής Omicron τον Ιανουάριο.

Η Ουελάνσκι σημείωσε ότι παραμένει ασαφές εάν οι άνθρωποι θα χρειαστούν επιπλέον ενισχυτικές δόσεις για την Covid τον επόμενο χρόνο.

Tags
Back to top button